новости

МАЛИ ЧЕКОРИ, ГОЛЕМИ ПРЕДИЗВИЦИ

"Svet" i "Ubavina i zdravje"

8.10.2010 - Конечно нашите мајки, а посебно татковци ќе научат да им парираат на европските родители во одгледување на децата. Првиот македонски магазин од тој калибар ќе им го скрати времето поминато пред компјутер пребарувајќи разноразни web страници со теми околу контрацепција, зачнување...

Повеќе...

акции

25 септември 2010

САЕМ НА ЖЕНА

Прво па машко! Можеби не звучи најсоодветно, меѓутоа можеме слободно да истакнеме дека “Саемот на жената“ иако првпат се одржа годинава сепак ги исполни сите очекувања. За време на трите саемски дена посетителите можеа да присуствуваат на медицински предавања, да ги видат новитетите на модерните салони за убавина...
Повеќе...


остале акции »